Om bloggen / Om mig

Jag heter Jessica, bor i Landskrona och läser för närvarande teologi i Lund, med fokus på Gamla testamentets exegetik där jag nu skriver min masteruppsats.
Mina familjer bor i Karlstad - mina föräldrar är skilda sedan många år tillbaka och min pappa har en ny familj, sambon C, och flickorna M (född 2004) och I (född 2007).

Bloggen kommer först och främst att handla om mig och mitt dagliga liv - en del av den kommer nog att handla om Zorro, min katt som gick bort den 15 november 2010. Jag saknar honom fortfarande innerligt och en del blogginlägg lär handla om honom.
En stor del av bloggen kommer som sagt att fokusera på vad som händer i mitt liv men jag kommer också att då och då försöka slänga in lite mera "tematiska" inlägg - det kan t.ex. handla om en riktigt bra bok eller film - kanske något nördigt exegetiskt om min uppsats osv.


Jag skulle uppskatta mycket om ni som läser bloggen kommer med kommentarer och gärna även idéer om vad ni vill se på bloggen. Självfallet är bloggen först och främst till för mig själv, men det är klart att jag gärna vill att ni som läsare också ska tycka att den är bra, rolig, spännande eller intressant att läsa. Så förslag mottages gärna! :-)
Ni får som sagt också hemskt gärna lämna kommentarer på inläggen, det går att kommentera som "Anonym" och vill ni kan ni skriva in ert namn i själva inlägget om ni inte har Google-konto och loggar in med det.

Jag vill inte att någon som läser bloggen ska känna sig utlämnad eller utsatt så jag kommer att nämna människor runt omkring mig enbart med initialer. Tycker ni själva att det är okej att jag skriver ut ert namn får ni gärna höra av er, det blir lite mer personligt med ett utskrivet namn - men som regel blir det initialer.

Ni hittar min hemsida i länken * jessica alm online * här, webadressen är http://www.jessica-alm.se om ni vill kika på den.
Vill ni skicka ett mail till mig når ni mig på jessicaalm@hotmail.se.

//Jessica

Inga kommentarer: