onsdag 13 augusti 2014

*Home Sweet Home*

Ja, nu är jag hemma igen "för gott" - men det är alltid en stor omställning.
Som det har varit de senaste åren ser mitt liv på sommaren väldigt annorlunda ut mot mitt "vanliga liv", och det gör också att det blir en omställningsperiod när jag väl kommer hem.

Nu såg det ännu mer annorlunda ut, då sommaren i princip avslutades med en resa till London med pappa och hans familj, vilket var mycket speciellt - och mycket lyckat! - och också att jag har många utmaningar att tackla nu när jag ska köra igång här hemma.

Jag har mycket bloggande framför mig nu - dels de vanliga uppsamlande inläggen från sommaren, jag vill självfallet blogga om resan till London, vilket kommer att bli i min Londonblogg från 2012 (som kommer att göras om lite grand ...). Det blev ytterligare musikaler i London, förstås, vilket gör att jag nu också verkligen vill komma igång med min musikalblogg, som jag visserligen har skapat men aldrig riktigt kommit igång med att skriva i! :)

I nuläget kommer jag framför allt att prioritera London-bloggen, och kanske i viss mån också musikalbloggen - så det kommer kanske inte så många inlägg i den här bloggen på ett tag - men kika gärna in på de andra bloggarna här:

★ LONDON 2012 ★
♫ ♪ Do You Hear The People Sing? ♪ ♫

Och håll gärna ett öga på den här bloggen också, för det är klart att jag ska försöka få in några inlägg här också! :)

Inga kommentarer: