fredag 9 maj 2014

(Musikal)helg

Det var inte riktigt en traditionell musikalhelg när Annika kom hit den 11-13 april - men ganska nära! :)

Annika skulle se musikal i Malmö den 11 april, så vi bestämde oss för att göra en helg av det här - även om jag inte var med på musikalen.
Hon åkte direkt till Malmö, men kom hit på kvällen efteråt ... Hon kom rätt sent, vid elva-tiden, så vi hann inte göra så mycket mer än att äta lite och koppla av framför TV:n på fredagskvällen.

På lördagen tog vi en tur till Lund och det funkade bra! Trots att vi inte hade några direkta planer - vi gick mest omkring och kollade lite, och fotade, kollade lite affärer och så, och åkte hem mitt på dagen. På eftermiddagen blev det sedvanliga tacos och TV - "X-Files" säsong 8 den här gången! :)
Vi lyckades också börja småplanera för framtida projekt ... de ligger lite för långt fram i tiden för att man ska kunna detaljplanera, men vi har haft så många lösryckta idéer och funderingar att det var skönt att försöka strukturera upp dem en del!

Annika åkte vid lunch på söndagen, så det blev inte mycket gjort på söndagen, men vi hann i alla fall kolla lite mer på X-Files och planera ytterligare lite!

Alla foton är från den 12 april, i Lund - tagna med mobilkameran (och appen RetroCamera).




Inga kommentarer: