onsdag 16 november 2011

Bildkavalkad: Zorro Del 2

LITEN och söt kisse:



Sömnig katt!



  Zorro lärde sig av pappa att dricka vatten direkt ur vattenkranen, om man hade på en tillräckligt liten stråle. Det var minst sagt en höjdare, och när vi hälsade på i Karlstad skulle Zorro alltid dricka vatten i tvätthon bredvid tvättmaskinen! *skrattar* Vilka idéer!






 Zorro trivdes bra ute på balkongen här hemma, inte minst sedan han hade fått ett klösträd där ute så han kunde ligga och spana ordentligt och mjaua åt alla oförskämda fiskmåsar!



 Zorro gillade också att "hjälpa till" när jag pluggade, vilket syns på de här bilderna. På den första bilder ligger han och vilar tillsammans med bibeln och på den andra hjälper han mig att översätta hebreiska! :)








 Zorro kom mycket bra överens med mina systrar, trots att det nog blev lite av en chock för honom att ha små barn runt omkring sig! Här en bild på Zorro och M. (från 2007) och två på Zorro och I (den första från 2007, den andra från 2009):





Den här bildkavalkaden, i två delar, får avslutas med det allra sista fotot av Zorro som finns, från den 1 november 2010:






Inga kommentarer: